May 18, 2011

hari2 cutiku..hee~

Skang dh cuti tpi rase hari2 bizi sesangat...de je benda nk dibuat
skang cbuk ngan persediaan adik aku yg nk blaja kt penang nti
abis 1 family cbuk bt p'sediaan jgk dri segi mental n fizikal..heh
jdi sebut psl penang ni..cuti ni kmi akan melancong ke penang yahuu!!!
wey pe tmpt menarik kt cni mai habaq kt cheq mai

jdi skang umah aku agk meriah ngn org yg dtg jenguk adik aku neh..
jdi sebagai sorang kakak yg bgus mstila rjin melayan tetamu..heehh tipu jer..bukannye rajin bebeno aku neh..setakat tuang air jer.hee

eccelly aku agak segan ngan tok aku neh..nape ye??sbb aku xpndai masak lar..huu..tau mkn je aku neh
jdi bile dtg umah aku tido cni ..aku pn amik lar can ni blaja masak ngn die..heeheee

tok aku suke b'cerita tpi die akn stat b'cerita klu org len stat lu...mak aku penglipur lara pling ebat..aku suke dengar die cite.... cite psl die mude2 lu.cite2 hntu..hahaaa...aku sukeeee~

tpi sian jgk kat tok aku neh..coz disebabkn aku n adik aku layan korea jer kan..jdi die pn t'pkse layan korea sesame ktorg...haahaaa
len kali aku kena lbey b'timbang rase ckit..ptt tengok cite melayu ke.tengok cite2 keagamaan ke..sesuai ckit ngn citarasa die...ermmm biar aku pikir lu~

May 3, 2011

Citer punye pasal

Tgh/hari 2 aku gagahkan bijik mate aku..adeih pedihnye nk bkk mate


Tengk cermin..argh mate bengkak rupenye...semalaman nangis..dh bnyk air mate aku abiskan

Bngn2 tido dh tade mood..ngn mate bengkak xyah nk citer

Kuar je blik rase nk t'kuar bijik mate aku..konon nk cover mate.tpi xley bt2 xtau ble org tngk


Rumet aku pn diam je ritu..xckp lgsg ngn aku.ngeh.tkut la 2

Lam mate2 bngkak 2 perut lak b'bunyik2...aisey lapa plk..gagahkn diri nk bli nsi.ngn mate bengkak ni


Ble mood dh ok..aku citer kt rumet..psl citer jpun yg aku tngk smlm

die gelakkn aku...senget..igt aku de masalh pe ngn sape2..mne de la wey..citer punye psl kot



pe lagi klu bukan 1 litre of tears 2 punye citer

disebabkn die gelakkn aku..aku passing citer 2 kt die plk..hahaaa xsabar nk tengok mate die plk yg bengkak ..ngeh

citer ni dh lame kan? haaa aku jer bru tengok..dh ketinggalan..huhh

org len dh lame nangis 2 litre..aku bru 1 litre je kot


menda pe ntah aku mengarut ni..ok la..chow..


klu xtengok agi..tengok lar citer 2 wey..aku gerenti sedey punye..

ke aku je yg emo?t'lalu menjiwai watak 2 kot.ngeng


Mar 26, 2011

Special n no other

~sori yea kengkawan video x clear sgt..huh...klu de sesape yg da penah tngk diam2 jer..klu yg blom haa jom tngk sesame

video

Leesang n ??..tpi lgu ni best

video

B2st-special

video

Suju-no other

Mar 22, 2011

Umah 2

Skang aku dah kembali ke u...ahhh nmpknye kna stat blaja blik..sedeyhnyeee...ngan fyp yg masih ?? n incoming test..huuuh

aritu kan aku de citer pasal adik aku yg bongsu 2 msuk p'tndingn mewarna kan..hahaaa..lawak giler..aku tak penah t'pikir yg die akan menang..heee jahatnye aku...eccelly adik aku tak lar dpt no 1..tpi bley lar no 5...suke giler die...coz yg msuk p'tndgn 2 bukannye tadika die yg anjur kan tpi yg mcd anjurkn..mksdnye t'amat2 rmi bebudak drpd 6-12 thun yg msuk..aku igtkn menda2 cam gini cam x lar dpt sambutan sgt..hurmm harawmmm m'sia rmi sesangat..2 pn psl adik aku b'iya2 sgt nk masuk klu x takde mknenye ktorg 1 fmily nk tggu die mewarna kt mcd 2..tpi tape lar dh die nak bgi can jer lar..

mak aku of kos..berair air matenye..hahaa..ntah nape ntah...t'haru plk die time 2..tpi eccelly sieesss mak aku mmg sorang yg sensitip wooo..klu psl anak2 ni mmg akan b'air lar mate die..

yeaa..itu diee..



ronald menunjukkn kepakarannye .ish ish ish

semangat tul adik aku tngk si ronald 2.haha..n 2 die mak aku..heee




akhirnyeee.dah dpt hadiah.yeay!!!!


sekian..2 jer....aku update kan gmbr2 utk adik aku yg sorang lgi(nahan)..yg x blik umah selame b'mggu2 2..hahahaa

#weyy blik umah lar weyy...mkn sodap kot..aku rase berat aku dh nek ble aku blik umah..ngeh

Mar 18, 2011

Umah

Pe kena ntah aku skang...asyik t'igt nk blik umah jer.homesick bagaii..sejak 2 menjak aku bt fyp neh..aku dh rase cam nk give up jer..tpi mane bley..final year kot.mase depan aku neh..pe nk give up bagaii plk kan...jadi setelah b'mggu2 hti aku merintih nk blik ni akhirnye dpt jge t'laksane

skang neh aku nga menaip kt umah..bce blog kengkawan aku..suke duke dorang.ermmm...cek2 emel bnyk jgk bnda aku t'missed....bizi ngn fyp lar katekan.yg aku nmpk cume lab jer skang neh

walaupun aku pening lgi psl fyp aku neh tpi sempat plk aku layan korea..timer kasih pade kawan aku
ain ni..pasal dier lar pembekal lagu2 n cite2 korea pde aku..tiap kali aku dengar lagu korea neh t'ubat ckit hati aku ble kat u 2...ngeh2

ari khamis (17/3) aku pkir nk ciapkn akunye result fyp..igt nk sv aku cek lar konon2nye..tpi tup2 xsmpt nk ciap jgk coz bru blaja nk gne sftware origin ari 2 cane nk plot graf drpd
ayu..huu thanks a lot

then, punye lar nk blik sgt kan..lps blaja ngn ayu 2...aku pn cpt2 calling kengkawan aku yg de moto nk bli tket pnye pasal..igt nk trus blah blik umh mlm 2 jgk..ni pn kena bnyk2 timer ksih pade
wani coz kna tggu aku ciap keje dlu bru bley anta aku ke stsn bas plk kan...sian die kna tggu lame wooo.sori sesangat....tnye2 kaunter kt c2..sumer tket mlm 2 abis...arghh luluh hati aku..adeihh rase nk bakor je kan tmpt 2..tpi nseb bek de 1 kaunter 2 de lgi jual tket mlm 2..seat blkg pon ok.. wlaupn bas tmbhn pn oraiit lar..lgpon aku x kisah selagi aku bley blik aku nk blik jgk..pe kess rmi sgt org nk blik mggu ni??aku pn x phm..rsenye cti skolah pn dah abis.ngehAlign Center

akhiirnye..setelah b'penat-lelah cri tket 2..dpt jge aku blik..yahuu..ni aku pn kna ucap timer kasih bnyk2 pade
alang n lin yg ciap anta aku lgi ke stsn bas mlm 2..bt aku rase t'haru....arghh t'harunye aku de kengkawan yg sanggup tlg aku..sedeyh

kpde adik aku nahan..aku tau mg pn nk blik jgk kan..bwk b'sabor bnyk2 yea

weiiiitt sok adik aku (
umairah) yg 5 taun 2 nk msuk p'tndingan mewarna..hahaha..lawak gile..b'sggh2 die b'latih nk warna cntik2 nye psl..aku smpi jer umah subuh tdi terus die tnjk skill mewarne yg die ade..harawmm aku dah lar ngantuk bagaii neh...sian die aku pn x sedar yg aku t'tido ble die warna lukisan2 yg die lukis 2 tepi aku..siannyee (T.T)

Mar 5, 2011

私の話

Arini aku sgt sukeee...yahuuuu!!!aiissh ssh nk cakap..yg pnting asyik t'senyum cam kerang busuk jer aku arini..heehehe...kengkawan bukan sbb aku menang loteri yea...uiit tak men lar benda cam gitu.harawmmAlign Center

Ehem2...ye sumer meh aku nak citer......aku t'jmpe "lee jun ki" arini..wuhuahuahua..aha tipu jer..tpi muke cam adik-beradik lee jun ki lar..aishh cmne bley t'jumpe mamat jepun kt m'sia ni?? klu dah jodoh tak ke manenye..kah kah kah..

ahaa..eccelly die salah sorang student jpun kot yg dtg sesame prof dri jepun untuk bgi talk pasal tech solar cell arini...abis jer talk..dorang pun jejalan lar sekitar lab ni.nk tengok2 lar katekn...dorang dtg time wk2 yg baekk punyer coz time 2 aku sesorang jer kat lab..haa elok sesangat lar 2.gelabah de~..tpi tup2 nseb bek senior aku dtg..klu x gelabah sesorang lam 2

aku pn pe lagi of kos lar pure2 rajin mse 2...time khusyuk n tawaduknye aku mse 2..t'gamam aku tngk muke sesorang ni cam lee jun ki..aduiii...wlaupun x b'tegur sape tpi sekadar senyum pn orait lar...da ckup utk aku...hehe..dorang ckp lam bhs dorang of kos lar aku xphm..t'kebil2 aku...klu tnye mampus aku xtau nk jwb psl prjct pe aku bt selame ni..bukannye phm sgt pn fyp aku neh..ngeh3...

haaah xley nk ckp coz aku mmg suke lee jun ki ni..tul2 sme cume die punyer rambut pendek ckit..x cam lee jun ki kt bwh n..kan kt dunia ni de 7 org muke sme..yesss!!! aku dah jmpe kembar lee jun ki sorang..huhuii

muke korang sme lar


Feb 27, 2011

Tonight

Ehem2..pengumuman2 sume..big bang da comeback.

jadi siler lar dengar lagu t'baru dorang "tonight"...klu nak tau sape 2..tengok gmbr mamat kat sebelah 2...haa die lar slh sorang nye grup 2

jadi siler lar pgi dengar yea...support industri muzik korea maa

hehee
*tpi lgu ni kureng sodap ckit aku rse...enggak ckup gulanye gitu..huhuu